Knjižara Novosti – Sveska A5 formata 9,90 dinara

0
216

U knjižari Novosti pronaći ćete sve što je potrebno za polazak u vrtić, a takođe vas očekuje i širok izbor školskog pribora. Apsolutni hit je i dalje, sveska A5 formata po ceni od samo 9,90 dinara.

Najveći izbor školskog pribora i školskih torbi pronaći ćete u knjižari „Novosti“ jer se ova knjižara, kao i svake godine do sada, dobro pripremila za novu školsku godinu. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju iz knjižare „Novosti“ poručuju svojim kupcima da na vreme krenu u kupovinu školskog pribora kako bi izbegli gužve i čekanje u redu zbog ograničenog broja ljudi koji mogu da borave u istom trenutku u knjižari.

Kada su u pitanju školske torbe i rančevi u knjižari „Novosti“ očekuje vas širok izbor: ultralagani školski rančevi, rančevi sa logom omiljenog fudbalskog kluba ili lika iz crtanog filma, play rančevi i rančevi sa točkićima. Pored osnovaca i srednjoškolaca svoje prve rančeve u knjižari „Novosti“ pronaći će i predškolci.

U knjižari „Novosti“, pored, školskih torbi i rančeva, pronaći ćete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu, a najovoljnija je i cena sveske A5 formata, koja se ne menja godinama i iznosi  9,90 dinara za komad.

Pored širokog asortimana robe knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja, a posebne pogodnosti očekuju pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Radno vreme knjižare „Novosti je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here