Momir Miodrag – Knjiga “Ispod mahovine”

0
166

Momir Miodrag piše pesme od svoje rane mladosti, a nedavno je izdao prvu zbirku pesama pod nazivom “Ispod mahovine” u kojoj govori o ljubavi, čežnji, rodnom kraju.

Momir Miodrag, rođen je u Drnišu, potom je živeo u Sremskoj Mitrovici a sasvim slučajno životni put ga je odveo u banju Rusandu u Melencima. Tamo je upoznao buduću životnu saputnicu i od tada, evo već 30 godina, živi u Melencima. Momir Miodrag je član Udruženja paraplegičara Banata koje je osnovano 1988 godinem gde je i počeo da piše sasvim slučajno.

Momir je nedavno izdao svoju prvu zbirku pesama pod nazivom „Ispod mahovine“. U njoj je, kako kaže, obradio i ljubav i čežnju i sreću i tugu, ali u mnogobrojnim pesmama i svoj rodni kraj, ali i Vojvodinu u kojoj živi već 3 decenije.

Redovan je učesnik sajma knjiga u Beogradu, takođe na brojnim književnim večerima, u brojnim udruženjima, a na svakom mestu njegove pesme ostavljaju dubok trag kod slušalaca. Njegova omiljena pesma nastala je davne 1986.godine, a tu pesmu koja nosi naziv “Trebam te” posvetio je svojoj supruzi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here