Nova prodavnica Univerexporta u Zrenjaninu biće otvorena 13. avgusta

0
219

Kompanija Univerexport, 13. avgusta, otvara svoju treću prodavnicu u Zrenjaninu. Nova prodavnica nalazi se na adresi Gundulićeva 1, a vrata će za potrošače biti otvorena od 10 časova.

Kompanija Univerexport, 13. avgusta, otvara svoju treću prodavnicu u Zrenjaninu, a Grupa Univerexport nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže u svim većim i manjim opšitnskim centrima Vojvodine i Beograda. Podstaknuti činjenicom da se trend kupovina u najbližim radnjama mestu stanovanja ili mestu rada i dalje nastavlja, kao i da kupci žele da kupovinu obave što brže i jednostavnije a pri tom imaju dobru ponudu domaćih proizvoda, Univerexport ove godine otvara nova prodajna mesta i kvalitetno odgovara na želje kupaca. Nova prodavnica u Zrenjaninu ima nešto više od 200m2 prodajnog prostora, a 10 novozaposlenih radnika spremno će odgovoriti na zahteve potrošača oko kvaliteta proizvoda, brzine usluge i ljubaznosti.

Asortiman od 4000 artikala sasvim je dovoljan istovremeno i za brzo obavljanje kupovine, ali i za kupovinu svega onoga što je potrebno u tom momentu. Meso sa sopstvene farme iz Bačke Palanke, robne marke Baš Baš i Naše najbolje sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, uvek sveže voće i povrće, proizvodi iz sopstvenih proizvodnih pogona (organska proizvodnja, pecivo i hlebovi, vino i pršuta Vučurević), najtreženiji su artikli u prodajnom asortimanu prodavnica Univerexport-a.

Prodavnica se nalazi u Gundulićevoj ulici broj 1, a vrata će za potrošače biti otvorena od 10 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here