Igor Jović: Život obojen optimizmom

0
198

Igor Jović iz Zrenjanina se sa invalidnošću suočio još kao mali, ali kaže da je uspeo u životu jer mu je optimizam glavna vodilja u životu.

Igor Jović se sa invalidnošću suočio još kao mali. Rođen je sa invaliditetom desne noge, tj. imao je problema s potkolenicom, kolenom i stopalom. Prvu operaciju je imao sa šest meseci života, u Beogradu, na Institutu za majku i dete, gde je ustanovljen težak deformitet kolena i stopala.

Kada mu je amputirana noga, Igor Jović nije prolazio kroz rehabilitaciju jer su bila teška vremena, tj. devedesete godine dvadesetog veka, koje su obeležili ratovi i nemaština, u to vreme se potpuno urušio zdravstveni sistem, ali ni to nije teško podneo.

Igor Jović je zaposlen u kompaniji „Roda“ i veoma je zadovoljan kako u ljudskom, tako i u poslovnom smislu, jer u svakodnevnom radu ne nailazi na prepreke…

Igor Jović je pre karijere trgovca imao i lepu karijeru u medijima, koje je za sada napustio. U medijima je radio kao TV montažer.

Pitali smo Igora Jovića kako mediji predstavljaju osobe s invaliditetom, s obzirom da ima bolji uvid pošto je i sam radio u medijima…

Igor Jović je pozitivan primer, ostvaren je i privatno i poslovno. Otac je dvoje dece, ima stabilan posao i stiže da se druži sa brojnim prijateljima. On je primer da osobe s invaliditetom mogu pobediti nedaće i voditi ispunjen i lep život.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here