Radovi na mostovima u Opštini Ada i Opštini Bečej

0
372

U opštini Ada sprovode se radovi na privođenju nameni mosta na Tisi koji spaja Adu i Padej i prilaznih saobraćajnica, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila 140 miliona dinara. Pored toga, saniran je i most na Staroj Tisi u opštini Bečej koji je izgrađen 1974. godine.

Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović obišao je danas radove na privođenju nameni mosta na Tisi koji spaja Adu i Padej. Do kraja novembra ovi radovi biće gotovi pa će tada most koji ima regionalni značaj jer predstavlja najkraću vezu Ade sa Kikindom biti u funkciji. Obilazeći radove na mostu Mirović je rekao da je most postavljen još 2010. godine, ali da od tada nisu urađene pristupne saobraćajnice mostu i da su radovi tapkali u mestu.

Zoltan Bilicki, predsednik Opštine Ada, rekao je da će zahvaljujući Pokrajinskoj vladi posle mnogo godina čekanja most biti završen.

Predsednik Mirović obišao je i sanirani most na Staroj Tisi, koji je izgrađen 1974. godine i koji se nalazi na putu Bačko Gradište – Biserno ostrvo.

Predsednik Opštine Bečej, Dragan Tošić, zahvalio se Pokrajinskoj vladi na izdvojenim sredstvima istakavši da su sve sanacije do sada obuhvatale samo sitne popravke na mostu.

Obilasku radova prisustvovali su i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here