Robna kuća Tišma – Vaillant kondenzacioni uređaji

0
187

Doo Tišma iz svoje ponude, u susret grejnoj sezoni, izdvaja opremu za grejanje. Vaillant kondenzacione uređaje u robnoj kući Tišma možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu.

Najveća robna kuća u gradu doo Tišma, nalazi se u Beogradskoj ulici bb i u njoj možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Tišma iz svog bogatog asortimana ovog puta, u susret grejnoj sezoni, izdvaja opremu za grejanje: širok izbor peći i kotlova na čvrsto gorivo ili gas, kalorifere, grejalice, kupatilske grejalice i sušače peškira, radijatore, klima uređaje. U “Tišmi” možete pronaći fitinge, bakarne cevi, dimovodne cevi, štucne i štediše, plinske cevi i creva, ventile, reducire i sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije, kao i opremu za održavanje i repariranje starih peći, ali i kocke za potpalu, šamotni set, čistač čađi za peći na ugalj, drva i naftu i drugo.

Kada je u pitanju grejanje Tišma iz svoje ponude posebno izdvaja Vaillant gasne, zidne visokoefikasne kondenzacione uređaje koje u ovoj robnoj kući možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu. U pitanju je nova generacija uređaja koja je pouzdana, efikasna i jednostavna za korišćenje. Primenom ovih uređaja moguće je zadovoljiti potrebe manjih, ali i vrlo velikih objekata po pitanju grejanja i pripreme potrošne tople vode. Vaillantovi zidni kondenzacioni uređaji proizvode se u verziji samo grejanje ili u kombi verziji koja podrazumeva grejanje i toplu vodu.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here