Cvijetin Milivojević – Vulin i Stefanović su lojalni Vučiću

0
132

Formiranjem nove vlade, ministri Vulin i Stefanović samo su zamenili resore, što govori o velikom poverenju koje oba ministra uživaju kod predsednika Aleksandra Vučića, koji je i u novoj vladi ministarstva sila poverio istim ljudima.

Ministri Aleksandar Vulin i Nebojša Stefanović su članovi i nove vlade s tim što su zameniti resore. Mnogi analitičari tvrde da oba ministra uživaju veliko poverenje predsednika Vučića i da je očekivano da je upravo njima poverio ministarstvo sila. Zamolili smo političkog analitičara Cvijetina Milivojevića da prokomentariše ovu odluku predsednika republike.

Politički analitičar Cvijetin Milivojević je rekao da Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin uživaju veliko poverenje predsednika Vučića koji je njihovu lojalnost nagradio ponovnom dodelom ministarskih mesta u ministarstvima policije i vojske. S obzirom da je mandat novoizabranim ministrima ograničen na godinu i po dana, za kada su najavljeni vanredni parlamentarni izbori, Milivojević ne sumnja da će i Vulin i Stefanović učiniti sve što Vučić bude tražio od njih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here