Nemanja Šarović – Krizni štab je političko telo

0
222

Krizni štab je političko telo koje propisuje epidemiološke mere koje nisu logički i zdravorazumski opravdane, rekao je Nemanja Šarović.

Broj obolelih i preminulih od epidemije COVID19 je sve veći. Situacija u regionu se pogoršava, dok Krizni štab u Srbiji najavljuje pooštravanje epidemioloških mera. Nemanja Šarović, predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” je kao poslanik u prethodnom sazivu zahtevao da se obrazuje anketni odbor skupštine Srbije koji će utvrditi tačne podatke o broju obolelih i preminulih od korona virusa. Upitali smo ga da li i dalje smatra da se Krizni štab pretvorio u političko telo i da li je trenutna epidemiloška situacija posledica pogrešnih odluka Kriznog štaba.

Nemanja Šarović, predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” rekao je da u vreme epidemije virusa korona, epidemiološke mere koje propisuje Krizni štab nailaze na nepovernje građana u njihovu efikasnost i opravdanost. Dok u evropskim zemljama najviši predstavnici vlasti poštuju epidemiološke mere i na taj način daju primer građanima kako da se ponašaju za vreme epidemije, u našoj državi to nije slučaj, što se moglo videti i prilikom polaganja zakletve na izboru novih članova Vlade Srbije kada premijerka i neki ministri nisu nosili maske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here