Ministar Stefanović obišao privremenu kovid bolnicu u Štark areni

0
144

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas privremenu kovid bolnicu u Štark areni u Beogradu i razgovarao sa medicinskim osobljem iz vojnog zdravstva koji su već mesecima angažovani na ovom izuzetno važnom zadatku za Srbiju i njene građane.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović je prilikom obilaska privremene kovid bolnice u Štark areniizrazio zahvalnost ljudima koji rade u Areni i koji u “perfektnoj saradnji vojnog i civilnog zdravstva pokazuju koliko vole svoju zemlju, koliko vole da pomažu ljudima i koliko časno obavljaju svoju profesiju”. On se zahvalio svima koji su odlučili da rade, rizikujući i svoje zdravlje i zdravlje svojih porodica i uputio apel svim građanima da poštuju mere i da tako pokažu zahvalnost sjajnim ljudima koji rade u sistemu zdravstva.

Današnjem obilasku prisustvovali su i načelnik Vojnomedicinske akademije pukovnik dr Miroslav Vukosavljević i medicinski koordinatori privremene kovid bolnice u Areni pukovnik dr Predrag Bogdanović i dr Vlado Batnožić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here