Stefanović čestitao Međunarodni dan žena

0
98

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je danas svim pripadnicama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, ali i svim damama u Srbiji, Međunarodni dan žena – 8. mart.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je svim pripadnicama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i svim ženama u Srbiji 8. mart Međunarodni dan žena rekavši da se današnji dan obeležava kao međunarodni praznik širom sveta, kao dan hrabrih, odlučnih i jakih žena bez kojih taj isti svet ne bi mogao da diše na ovaj način i ne bi mogao da postoji, jer žene taj svet stvaraju, ali ga i svojskim doprinosom čine boljim mestom.

Ministar odbrane poželeo je svim pripadnicama lepšeg pola u Srbiji da budu srećne, uvažene i uspešne, a pripadnicama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije je poručio da su one pokretači i stubovi, kako svojih porodica, tako i kolektiva u kojima rade. On im se zahvalio što se neumorno bore za Srbiju i što ulažući svoje znanje, sposobnosti, ogromnu energiju i požrtvovani rad, rame uz rame sa svojim kolegama, čine Vojsku Srbije jačom i boljom. Ministar je napomenuo da je ponosan što su one deo našeg sistema odbrane i što služe Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here