Vulin ugostio i nagradio ultramaratonca, pripadnika SAJ-a

0
135

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa pripadnikom Specijalne antiterorističke jedinice i našim najbolјim ultramaratoncem Jovicom Spajićem i čestitao mu na pobedi koju je ostvario u jednoj od najzahtevnijih trka na svetu „Iditarod 350“, koja je održana na Alјasci.

 Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa pripadnikom Specijalne antiterorističke jedinice i našim najbolјim ultramaratoncem Jovicom Spajićem. Ministar mu je tom prilikom čestitao na pobedi koju je ostvario u jednoj od najzahtevnijih trka na svetu. Vulin, koji je Spajića za ostvareni podvig novčano nagradio rekao je da se kada ima lјudi poput Spajića, vidi da je svako ulaganje u policiju i u sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova ispravno i opravdano.

Naš najbolјi ultramaratonac Jovica Spajić istakao je da je trka bila izuzetno zahtevna u svakom segmentu, ali da je dao sve od sebe da na pravi način predstavi Srbiju, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Specijalnu antiterorističku jedinicu, porodicu i svoje prijatelјe.

Jovica Spajić je pobedio u trci „Iditarod 350“, čija je dužina staze 352,3 milјe odnosno 565 kilometara, a tokom koje temperatura ide i do minus 25 stepeni. Spajić je stazu prešao za sedam dana, četiri sata i 29 minuta i do cilјa stigao 27 sati pre drugoplasiranog ultramaratonca, koji je za njim zaostao oko 65 kilometara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here