Srđan Nogo – Softver korišćen za brojanje glasova na izborima u Americi je napravljen u Srbiji

0
151

Informaciju o učešću softvera koji je napisan u firmi Dominion u Beogradu u navodnim malverzacijama oko brojanja glasova na američkim izborima, izneo je Srđan Nogo, srpski političar i aktivista. On je izjavio da je softver ove firme korišćen i na izborima u Americi 2016. godine i da su to preneli pojedini svetski mediji.

Pojedini svetski mediji objavili su vest da kompanija koja proizvodi mašine za glasanje Dominion pored sedišta u Torontu poseduje ekspozituru i u Beogradu. Na ovaj način su Srbiju povezali sa izbornom krađom u Americi tokom koje je korišćenjem softvera ove firme promenjen broj glasova u ključnim saveznim državama u korist demokratskog kandidata Džozefa Bajdena. Zamolili smo nekadašnjeg narodnog poslanika Srđana Noga da prokomentariše ove tvrdnje.

Dajući izjave na pojedinim portalima i komentarišući stanje posle izbora u Americi na društvenim mrežama, političar Srđan Nogo, izjavio je da Tramp veoma dobro zna o čemu govori kada se poziva na malverzacije i izbornu krađu. Kako je on objasnio, deo glasova koji su bili namenjeni Trampu, pripisani su Bajdenu zbog takozvane softverske greške. Nogo je podsetio i da je u državi Teksas softver „Dominiona“ tri puta odbijen jer je državna komisija navela da postoje bezbednosni problemi u vezi sa ovim softverom. On je objasnio i da predstavništvo ove firme postoji u Beogradu od 2005. godine, a da je jedan od akcionara, ali i suvlasnik firme takođe Srbin, Goran Obradović. Kako je Srđan Nogo naveo, ova kompanija se zalaže za sprovođenje globalističke agende, zapošljavajući veliki broj srpskih softveraša.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here