Zaposlenje za srodnike poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a

0
121

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je danas pisma dobrodošlice za 62 srodnika poginulih i ranjenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, istakavši da oni postaju deo velike porodice MUP-a, jer su vredni i čestiti lјudi spremni da nastave putevima svojih očeva i brinu o bezbednosti svih građana Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je danas pisma dobrodošlice za 62 srodnika poginulih i ranjenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. On je tom prilikom istakao da je Ministarstvu unutrašnjih poslova čast i zadovolјstvo što ovi mladi lјudi postaju deo velike MUP-ove porodice, naglasivši da će godine koje dolaze pokazati da su ispravno izabrali i da je vredno biti uz svoje ministarstvo, policiju i državu.

U ime svih koji su stupili u radni odnos, na tome što nije zaboravlјena žrtva njihovih očeva, zahvalila se Ivana Gajić, koja je naglasila da je danas poseban dan u kome se sećamo svojih heroja koji su dali život za miran san svih građana Srbije.

Ministar Vulin je novim pripadnicima Ministarstva poželeo sreću i da budu hrabri kao što su bili oni pre njih i zahvalio se njihovim porodicama što su uprkos teškim trenucima, samoći i bolu, uspeli da ih podignu i učine hrabrim i čestitim lјudima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here