Eva Ras – Napadi na Branislava Lečića zapravo su napadi na Srbiju od strane Amerike

0
158

Glumica Eva Ras skrenula je pažnju na činjenicu da je u Njujork Tajmsu suviše vremena i mesta posvećeno optužbama koje je Danijela Štajnfeld iznela na račun kolege Branislava Lečića i da upravo to dokazuje da Amerika preko napada na Lečića, želi da napadne naše pravosuđe.

Nakon Danijele Štajnfeld, koja je optužila Branislava Lečića za silovanje, i glumica Merima Isaković iznela je u svojoj ispovesti tvrdnje da ju je isti glumac seksualno napao 1978. godine. Ovim povodom oglasila se i glumica Eva Ras, koja je na Lečićevoj strani od samog početka. Na Merimine izjave da je u trenutku napada osećala smrad, Eva Ras je prokomentarisala da je neverovatno da se seća takvih detalja posle toliko vremena. Zamolili smo Evu Ras da prokomentariše da li lično poznaje glumicu Merimu Isaković i kako tumači njene navode.

Analizirajući optužbe za seksualno nasilje koje su na račun glumca Branislava Lečića uputile njegove koleginice, prvo Danijela Štajnfeld, a potom i Merima Isaković, glumica Eva Ras rekla je da su takve optužbe krajnje zlonamerne i dodala da te žene, kao ni mediji, nisu svesni kakvu štetu mogu naneti jednom čoveku. Prema njenim rečima, mnogo je nedoslednosti i nelogičnosti u izjavama ovih glumica, navodeći razliku u onome što je glumica Danijela Štajnfeld rekla za Njujork Tajms u Americi i onoga što je rekla za Insajder u Srbiji. Ona je dodala i da diskvalifikovanje na svim poljima ne zaslužuje nijedan čovek, pa čak ni nasilnik, naglašavajući da je glumica Merima Isaković pokušala da omalovaži jednog čoveka na svim nivoima, opisujući navodni Lečićev smrad u trenutku kada je pokušao da je siluje. Ono što je Eva Ras zamerila medijima i javnosti jeste što su Branislava Lečića u startu osudili i proglasili silovateljem, iako nadležne institucije još nisu završile svoj posao. Takve kvalifikacije, izjavila je Rasova, mogu da razore Lečićevu porodicu i ostave trajne posledice na njegove najbliže. Glumica Eva je istakla i da smatra da podizanjem ovog slučaja na globalni nivo i pisanjem Njujork Tajmsa o tome, iako se u Americi svakodnevno dogodi mnogo zločina, predstavlja pokušaj ataka Amerike na Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here