Kompanija SBB – Završena digitalizacija u Somboru

0
131

SBB kompanija danas je saopštila da je Sombor deveti GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu.

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša i Paraćina, od sada svi SBB korisnici u Somboru mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, više kanala u HD rezoluciji, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps. U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi GIGA mrežu, digitalizuje sve gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicma omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle dve godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, omogućila digitalnu televiziju i unapredila brzine interneta u devet gradova. Brzine interneta se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1 gigabita po sekundi.

SBB kompanija poziva korisnike da probaju EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju uz akciju za nove korisnike – 6 meseci po 1 dinar. Prelaskom na EON pakete korisnici dobijaju vrhunsko iskustvo gledanja televizije i personalizovane funkcije, pomoću kojih EON preporučuje ono što najviše vole da gledaju, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova. Više infromacija korisnici mogu da dobiju na sajtu sbb.rs, u prodajnom mestu u Somboru, Ulica Nikole Vukičevića 5 ili pozivom Kontakt centra na 19900.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here