Ministar Vulin – Borba protiv kriminala je prioritet u radu MUP-a

0
144

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha. Ministar je naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas kolegijumu Uprave kriminalističke policije. On je tom prilikom rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom te da će to naređenje MUP ispuniti i sprovesti u delo. Prema njegovim rečima, narod i zemlјa u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

Vulin je poručio da je Srbija je zemlјa koja iz godine u godinu ekonomski jača i naglasio da će ministarstvo na čijem je čelu odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos dalјem razvoju zemlјe i bolјem životu svih građana.

Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala Žarko Mladenović i načelnik Odelјenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here