Nebojša Tubić Žabac – Podržavam Cecu i način na koji se izborila za svoj status i popularnost

0
478

Kontroverzni biznismen, Nebojša Tubić Žabac, rekao je da mu se čini da u poslednje vreme mnogi blate Svetlanu Cecu Ražnatović, ali da je on podržava i da ceni način na koji se izborila za Arkana, ali i za svoje uspehe u karijeri.

Svetlana Ceca Ražnatović tužila je Mihajla Ulemeka, nekadašnjeg oficira Srpske dobrovoljačke garde za klevetu, povredu časti i ugleda, a kao svedok na sudu protiv nje je naveden Nebojša Tubić Žabac. Međutim, umesto da svedoči u korist Mihajla Ulemeka, on je podržao Svetlanu Ražnatović. Upitali smo Nebojšu Tubića, kontroverznog biznismena, da pojasni kako je došlo do ovog obrta.

Govoreći o sukobu između Svetlane Cece Ražnatović i Mihajla Ulemeka, Nebojša Tubić je u svom stilu izjavio da Ulemek već godinama unazad lupeta gluposti o Ceci, Arkanu i drugima. On je dodao da kada neko javno iznosi optužbe, mora da ima pouzdane informacije, morao je biti svedok nekih situacija, a ne da ispada smešan. Prema Tubićevim rečima, Ceca ga je tužila i Ulemek je izgubio zato što je lajavac. Nebojša je naglasio i da se okrenuo protiv Ulemeka jer neće da brani laži poput onih koje govorio Ulemek, o ljudima iz Bačke Palanke, da se radi o lopovima koji su uništili ovu državu, misleći na Jovicu Stanišića i braću Mihalja Kertesa. Tubić je naglasio i da kod Svetlane Cece Ražnatović ceni što je krenula iz malog sela, izborila se da bude Arkanova supruga, a onda se i na polju muzike probila i dokazala. Prema njegovim izjavama, svaka žena bi trebalo da unovči ono što može, te niko nema prava da zamera Ceci zbog načina na koje je došla do uspeha, a naročito ne Ulemek, koji se proslavio upravo zbog Arkana i, kako Tubić navodi, postao samozvani pukovnik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here