Predsednik Vučić obišao Pomoravlje

0
84

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Pomoravlje, gde je razgovarao sa meštanima opština Despotovac, Paraćin i Rekovac i najavio nove investicije i ulaganja u infrastrukturu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Pomoravlje. Vučić je posetio  Despotovac i najavio da će u tom gradu biti urađeno nekoliko velikih stvari koje će poboljšati kvalitet života, kao što su kanalizacija, vodovod, zamena azbestnih vodovodnih cevi i izgradnja 14,5 kilometara puta do Krepoljina. On je istakao da će država uložiti dodatni novac u razvoj namenske industrije i da će pokušati da pronađu investitora koji bi koristio prostor bivše fabrike kablova u Despotovcu.

Predsednik Vučić je započeo posetu opštini Despotovac obilaskom srednje Tehničke škole, za čiju rekonstrukciju je Vlada Srbije izdvojila skoro 400 miliona dinara, a obišao je i Dom zdravlja Despotovac, u čiju je rekonstrukciju uloženo više od dva miliona evra, i obećao nabavku mamografa, koji nedostaje toj zdravstvenoj ustanovi.  Predsednik Vučić je posetio i manastir Manasiju i najavio da će država pomoći izgradnju spoljne trpezarije i priključenje manastira na kanalizaciju.

Tokom posete Paraćinu Vučić je obišao hotel “Biogor” u naselju Sisevac, čija je izgradnja u toku, a vrednost investicije je oko 4,5 miliona evra.

Predsednik Vučić je, nakon Despotovca i Paraćina, posetio i opštinu Rekovac, gde je obišao rekonstruisani Dom kulture, koji je obnovljen posle skoro pet decenija. On je okupljenim građanima poručio da ima nekoliko dobrih vesti za njih jer će se raditi put ka Kragujevcu, kao i nova kanalizaciona mreža, dodajući da je najvažnije da se nađe neki manji investitor za Rekovac.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here