JKP „Čistoća i zelenilo“ će se starati o čistoći grada tokom „Dana piva“

0
122

JKP „Čistoća i zelenilo“ tokom trajanja manifestacije „Dani piva“, kao i godinama unazad, staraće se o čistoći grada, a posebno lokacija na kojima će se odvijati program ove manifestacije. Iz ovog preduzeća apeluju na posetioce manifestacije da otpad odlažu u kontejnere i korpe koje su za to namenjene.

Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin već nekoliko dana vredno rade na uređenju grada kako bi Zrenjanin čist i uredan dočekao posetioce tradicionalne manifestacije „Dani piva“ koja se održava po 36. put od 26. do 29. avgusta. 70-ak radnika ovog preduzeća u tri smene uređivaće lokacije na kojima će biti izvođen program manifestacije, a biće dežurne i ekipe koje će biti spremne da reaguju na hitne  intervencije tamo gde se za to ukaže potreba. Iz „Čistoće“ apeluju na sve posetioce manifestacije da otpad odlažu u kontejnere i korpe koje su za to namenjene.

Po završetku manifestacije Dani piva radnicima JKP „Čistoća i zelenilo“ biće potrebno dva do tri dana da detaljno očiste i dovedu u prvobitno stanje glavna mesta događaja, kao i centralnu gradsku zonu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here