Vulin – Nagrada pripadnicima PU Prijepolje

0
67

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nagradio je danas članove grupe za borbu protiv droge u okviru OKP-a iz Policijske uprave Prijepolјe koji su se u prethodnom periodu istakli posvećenim radom i ostvarili izuzetne rezultate. Ova grupa je od marta ove godine zaplenila više od 200 kilograma droge.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nagradio je danas članove grupe za borbu protiv droge u okviru OKP-a iz Policijske uprave Prijepolјe koji su se u prethodnom periodu istakli posvećenim radom. Ministar Vulin je pohvalio rad tima za borbu protiv droge koji je u PU Prijepolјe formiran prošle godine i već je postigao zapažene rezultate. Istakao je da je država odlučna u svojoj borbi protiv narko-dilera koji truju našu decu. On je rekao da će se policija protiv droge boriti uvek i na svakom mestu te da Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere. On se zahvalio policajcima, koji se bave suzbijanjem trgovine narkotika, na posvećenom i predanom radu jer je svaka zaplena narkotika veliki uspeh. Kako je rekao, sklanjanjem droge sa ulice policija čuva lјudske živote.

Ministar Vulin je ponovio da marihuana u našoj zemlјi neće biti legalizovana i da će svi koji se bave narkoticima biti uhapšeni. Najavio je i da će policija naročitu pažnju posvetiti i opremanju pripadnika kako bi njihov rad bio bezbedniji i uspešniji. Pripadnici tima za borbu protiv droge iz Prijepolјa su za osam meseci zaplenili više od 200 kilograma različitih narkotika, između ostalog, krajem prošle nedelјe zaplenili su više od 90 kilograma marihuane i uhapsili N. K. (1979) iz Brodareva koji je drogu pripremio za prodaju. Samo mesec i po ranije, zaustavili su automobil kojim je upravlјao D. V. i u vozilu pronašli i zaplenili 32 paketa sa oko 33,5 kilograma marihuane, dok je vozač uhapšen. Takođe, u junu ove godine, efikasnom akcijom prijepolјske policije sa ulice je sklonjeno oko 40 kilograma marihuane koja je spakovana u 38 paketa, pronađena u automobilu marke „folksvagen“ kojim je upravlјao državlјanin Crne Gore, a u martu  su zaplenili i oko pet litara amfetaminskog ulјa koje je pronađeno u BMV-u kojim je upravlјao B.S.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here