Vulin – Nagrada pripadnicima PU Prijepolje

0
20

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nagradio je danas članove grupe za borbu protiv droge u okviru OKP-a iz Policijske uprave Prijepolje koji su se u prethodnom periodu istakli posvećenim radom i ostvarili izuzetne rezultate. Ova grupa je od marta ove godine zaplenila više od 200 kilograma droge.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nagradio je danas članove grupe za borbu protiv droge u okviru OKP-a iz Policijske uprave Prijepolje koji su se u prethodnom periodu istakli posvećenim radom. Ministar Vulin je pohvalio rad tima za borbu protiv droge koji je u PU Prijepolje formiran prošle godine i već je postigao zapažene rezultate. Istakao je da je država odlučna u svojoj borbi protiv narko-dilera koji truju našu decu. On je rekao da će se policija protiv droge boriti uvek i na svakom mestu te da Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere. On se zahvalio policajcima, koji se bave suzbijanjem trgovine narkotika, na posvećenom i predanom radu jer je svaka zaplena narkotika veliki uspeh. Kako je rekao, sklanjanjem droge sa ulice policija čuva ljudske živote.

Ministar Vulin je ponovio da marihuana u našoj zemlji neće biti legalizovana i da će svi koji se bave narkoticima biti uhapšeni. Najavio je i da će policija naročitu pažnju posvetiti i opremanju pripadnika kako bi njihov rad bio bezbedniji i uspešniji. Pripadnici tima za borbu protiv droge iz Prijepolja su za osam meseci zaplenili više od 200 kilograma različitih narkotika, između ostalog, krajem prošle nedelje zaplenili su više od 90 kilograma marihuane i uhapsili N. K. (1979) iz Brodareva koji je drogu pripremio za prodaju. Samo mesec i po ranije, zaustavili su automobil kojim je upravljao D. V. i u vozilu pronašli i zaplenili 32 paketa sa oko 33,5 kilograma marihuane, dok je vozač uhapšen. Takođe, u junu ove godine, efikasnom akcijom prijepoljske policije sa ulice je sklonjeno oko 40 kilograma marihuane koja je spakovana u 38 paketa, pronađena u automobilu marke „folksvagen“ kojim je upravljao državljanin Crne Gore, a u martu  su zaplenili i oko pet litara amfetaminskog ulja koje je pronađeno u BMV-u kojim je upravljao B.S.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here