Predsednik Mirović obišao Beočin

0
160

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, obišao je danas radove na rehabilitaciji lokalne saobraćajnice Beočin–Bešenovo  i Fabriku vode u Beočinu i tom prilikom istakao da je od 2016. godine Pokrajinska vlada za realizaciju projekata u opštini Beočin, izdvojila  više od 666 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, obišao je danas  drugu fazu radova na rehabilitaciji lokalne saobraćajnice Beočin–Bešenovo, u dužini od 7,5 kilometara, koja predstavlja najkraći put do Sremske Mitrovice. Mirović je obišao i Fabriku vode u Beočinu  i tom prilikom izjavio da očekuje da će za oko godinu i po dana građani u ovim opštinama imati mnogo kvalitetniju vodu.

Mirović je prilikom obilaska Beočina istakao da je od 2016. godine Pokrajinska vlada, samo preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, za realizaciju projekata u opštini Beočin izdvojila  više od 666 miliona dinara.

Predsednica Opštine Beočin, Mirjana Malešević Milkić, izjavila je da je urađen veliki posao kada je reč o rekonstrukciji saobraćajnice od izuzetnog značaja za opštinu Beočin i da je zadovoljna saradnjom kao i planom za rešavanje najvažnijeg pitanja za građane ovog kraja, a to je problem vodosnabdevanja.

Današnjem događaju prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here