Predrag Peca Popović – Vučić našim novcem plaća nas da bi opstao na vlasti

0
126

Situacija za SNS na osnovu rezultata istraživanja nije blistava i sve se svodi na to da oni kupuju glasače u Srbiji sa po 20 – 30 evra, rekao je Predrag Peca Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid i istakao da po Vučićevom cenovniku jedan čovek košta kao dve kile junetine.

Mila Popović, predsednica GO Beograd Stranke slobode i pravde (SSP), u saopštenju za medije ističe da su gradske vlasti, po nalogu predsednika Aleksandra Vučića, 27. oktobra donele odluku da se na račun opštine Novi Beograd uplati 120 miliona dinara za pokriće budžetskih troškova i sprečavanje nelikvidnosti. Prema njenim rečima ovo je urađeno da bi Šapić pred kamerama podelio 23.000 vaučera, u pokušaju da povrati izgubljeno poverenje stanovnika Novog Beograda. Upitali smi Predraga Pecu Popovića da li je Aleksandar Šapić izgubio poverenje građana Novog Beograda i zbog čega.

U saopštenju za medije, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović izjavila je da je više od petine budžeta opštine Novi Beograd otišlo na vaučere koje će Aleksandar Šapić “deliti za Novu godinu”, ne bi li na taj način, pred predstojeće izbore, pokušao da povrati izgubljeno poverenje građana Novog Beograda.

Prema rečima Predraga Pece Popovića, zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid, ovo nije prvi put da se iz republičkog budžeta prebacuju pare kojima se obezbeđuje likvidnost rada gradske vlasti u Beogradu, a da ovaj način predstavlja samo jedan od poteza kojim vlast želi da podmiti glasače za sledeće izbore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here