Ministar Stefanović – Svečano otvoren “3. Bilateralni atletski miting”

0
76

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je svečano otvorio „3. Bilateralni atletski miting u dvorani“, koji je  okupio kadete reprezentacija vojnih akademija Republike Srbije i Ruske Federacije.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je svečano otvorio „3. Bilateralni atletski miting u dvorani“, koji je  okupio kadete reprezentacija vojnih akademija Republike Srbije i Ruske Federacije. Pozdravljajući prisutne u ime Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje ime, ministar Stefanović je istakao da su danas na terenu mladost Srbije i Rusije, koje se prijateljski nadmeću, ali i nastavljaju da jačaju odnose naše dve vojske i naše dve zemlje.

Pomoćnik izaslanika odbrane Ruske Federacije pukovnik Evgenij Anpilov istakao je da mu je velika čast što prisustvuje današnjem takmičenju.

U znak zahvalnosti za doprinos održavanju takmičenja rektor Univerziteta odbrane general-potpukovnik doc. dr Goran Radovanović uručio je priznanje Atletskom savezu Srbije, koje je primio direktor saveza Slobodan Branković i priznanje delegaciji Ruske Federacije, koje je primio pomoćnik izaslanika odbrane Ruske Federacije pukovnik Evgenij Anpilov.

Svečano otvaranje “Bilateralnog atletskog mitinga” upotpunio je muzički nastup Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički” i Reprezentativnog orkestra Garde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here