Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“- Jelke po ceni od 1.300 do 3.000 dinara

0
541

Bliže se novogodišnji i božićni praznici te je pravi trenutak da nabavite idealnu jelku. Pravo mesto za to je Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ u kom možete pronaći jelke po ceni od 1.300 do 3.000 dinara, u zavisnosti od visine i vrste jelke. Pančićevu omoriku možete kupiti po ceni od 1.430 dinara.

Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb, kao i godinama unazad, nudi širok izbor jelki koje zauzimaju najznačajnije mesto u svakom domu tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Cene jelki ove godine kreću se od 1.300 do 3.000 dinara, u zavisnosti od visine i vrste jelke, a jelke se u Čistoćinom Rasadniku prodaju isključivo sa busenom. Svaki kupac će prilikom kupovine biti upoznat sa tim kako da jelku nakon praznika zasadi u svom dvorištu kako bi ona imala velike izglede da poraste u lepo drvo u kom će uživati i tokom narednih godina.

Da bi se jelka sačuvala u kućnim uslovima i kasnije uspešno zasadila, preporučuje se da se busen jelke, koja se inače drži u toploj prostoriji, svakog trećeg dana blago zalije ustajalom vodom te da se iglice orošavaju kako ne bi dehidrirale. Nakon praznika jelka treba da se prenese u hladnije prostorije da bi se adaptirala, a posle nekoliko dana treba je zasaditi na pripremljenom mestu, na dubinu busena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here