Mirović – Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ dobilo 18 korisnika

0
105

Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ danas je dobilo 18 korisnika kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga. Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je rekao da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ danas je dobilo 18 korisnika kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga. Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izrazio je zadovoljstvo zbog ponovnog uspostavljanja oznake kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“ na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a uz podršku Turističke organizacije Vojvodine i DOO “Jugoinspekt-Novi Sad”. On je rekao da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

S obzirom na to da su uručeni sertifikati i za više turističko-privrednih manifestacija, programa i usluga, Mirović je ukazao na rast koji je ostvaren u oblasti turizma, što potvrđuje podatak da je Vojvodinu u prva tri kvartala ove godine posetilo 55 odsto više turista nego u istom periodu prošle godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here