Vučić se sastao sa Novakom Đokovićem

0
75

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i tom prilikom mu zahvalio što na svakom koraku časno i hrabro predstavlja svoju zemlju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je domaćin najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. On je tom prilikom istakao da nijedan od brojnih zvaničnika koje je ugostio u Predsedništvu nije izazvao toliku pažnju medija kao Novak, što je pokazatelj njegove veličine i značaja za naš narod.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zahvalio je predsedniku na toploj dobrodošlici,  gostoprimstvu i podršci koju mu je pružio tokom događaja u Australiji.

Za kraj, Novak je rekao da moli medije za strpljenje jer će se u narednih sedam do 10 dana obratiti svima detaljnije, sa svojom verzijom priče onoga što se desilo u Australiji. Đoković je inače u procesu pripreme za turnir ATP serije 500 u Dubaiju na kom će sredinom februara odigrati prvi zvanični meč ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here