Mirović – Radna poseta opštinama Opovo, Kovačica i Pančevo

0
99

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović boravio je danas u radnoj poseti opštinama Opovo, Kovačica i Pančevo. On je tom prilikom izjavio da su u Južnom Banatu proteklih godina realizovani brojni infrastrukturni projekti, zahvaljujući kojima ovaj deo Vojvodine kreće na put ekonomskog oporavka i da Pokrajinska vlada neće stati sve dok u svakom mestu ne realizuje programe važne za lokalni razvoj, zapošljavanje ljudi i unapređenje svih oblasti značajnih za bolji život građana.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović boravio je danas u radnoj poseti opštinama Opovo, Kovačica i Pančevo. On je najpre obišao novoizgrađeni lokalni put Opovo–Debeljača, kao i radove na rekonstrukciji Ulice Cara Lazara u Pančevu, koja predstavlja primarnu gradsku saobraćajnicu, istakavši da je iz pokrajinskog budžeta samo za ova dva projekta u Banatu izdvojeno više od 930 miliona dinara.

U okviru radne posete Banatu, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je i radove na izgradnji fiskulturne sale u okviru Osnovne škole „Sava Žebeljan“ u Crepaji, u opštini Kovačica. Reč je o zajedničkom projektu Pokrajinske vlade i lokalne samouprave, vrednom 358,2 miliona dinara. Dogradnjom ovog objekta, površine 2.040 kvadratnih metara, biće unapređena nastava fizičkog vaspitanja i razvoj školskog sporta, kao i uslovi za rekreativno i profesionalno bavljenje sportom, s obzirom na to da u ovom naseljenom mestu postoje klubovi za rukomet i košarku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here