Robna kuća Tišma – U susret sunčanim danima: suncobrani

0
121

U susret sve toplijim danima Tišma iz svog asortimana izdvaja suncobrane, suncobrane sa postoljem, zglobne suncobrane i suncobran sa solarnim napajanjem i led rasvetom.

Najveća robna kuća u gradu d.o.o Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

U susret sve toplijim danima Tišma iz svog asortimana izdvaja suncobrane, suncobrane sa postoljem, zglobne suncobrane visine od 2.50 pa do 3 m, i suncobran sa solarnim napajanjem i led rasvetom. Tišma takođe iz svoje ponude izdvaja motrone i električne kosačice: motrone od 125 do 226 cc, i električne od 1000 do 1600 w. U ovoj robnoj kući još možete pronaći sklopke, instalacioni materijal, klima uređaje, ventilatore i drugo.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17:00 časova i subotom od 8 do 15 časova. Svu kupljenu robu u Tišmi možete platiti gotovinom ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata, putem administrativne zabrane kao i čekovima građana bez kamate. Za više dodatnih informacija možete pozvati brojeve telefona 023-525-233 i 023-522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here