Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je Uskrs proveo sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, čestitajući praznik istakao je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na dan praznika Hristovog uskrsnuća rade da bi mi mogli mirno da živimo i naglasio da nijedan Srbin nikad neće ostati bez pažnje svoje države.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin proveo je Uskrs sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice. Tom prilikom on se zahvalio porodicama pripadnika dežurne grupe SAJ-a, koji su i za Uskrs bili radno angažovani, jer oni nisu sa njima, ali su tu za Srbiju, koja to ceni.  „Učinićemo sve da vaša jedinca bude još opremljenija, još snažnija , još sigurnija, sve što može da se kupi novcem nije skupo ukoliko to garantuje bezbednost naših pripadnika, ali ono što ne može da se kupi novcem to je vaša posvećenost, upornost, marljivost, spremnost da se žrtvujete za svoju zemlju i narod“, kazao je ministar Vulin.

Naglasio je da nijedan pripadnik ove jedinice nikada nije rekao neću i ne mogu, nikada nije pomisli da se neki zadatak neće izvršiti na čemu su im on lično i cela Srbija zahvalni.

On je rekao da za praznik razmišljamo o tome kako da ovu zemlju učinimo boljom, ali i da mislimo na Srbe gde god oni da žive, posebno tamo gde ne možemo da im pomognemo, posebno tamo gde misle o svojoj Srbiji i teško im je. „Mislimo o Srbima gde god da oni jesu i bez obzira koliko bili daleko od nas, kada znaju da imaju svoju državu, svoju policiju, kada znaju da imaju svoju Specijalnu antiterosrističku jedinicu osećaju se bolje, osećaju se sigurnije. Nijedan Srbin nikada neće ostati bez pažnje svoje države“, poručio je ministar Vulin.

Pripadnicima SAJ-a ministar je poželeo da budu zdravi, dobri, baš takvi kakvi jesu.  „Trudite se da ličite na one koji su koračali istom ovom zemljom pre vas da bi jednog dana neko poželeo da liči na vas“, naglasio je ministar srpske policije Vulin.