Mlađan Đorđević – Savo Manojlović je jedan od lešinara

0
90

Savo Manojlović je jedan od lešinara koji su na temi Rio Tinta pravili svoju političku karijeru, rekao je Mlađan Đorđević, predsednik narodnog pokreta „Oslobođenje“.

Nakon što se direktor kampanje „Kreni-promeni“ oglasio izjavom da vlast pokušava da „skuva“ građane za nastavak projekta Rio Tinto, rasprava je nastavljena na društvenoj mreži Tviter. Na Manojlovićevu izjavu reagovao je Mlađan Đorđević, lider pokreta „Oslobođenje“. On ga je nazvao „dr Savo Manojlović- Nestorović“ i prozvao ga za saradnju sa Vučićem, nazivajući njegov pokret „Kreni-prevari-pokreni“. Dodao je da ga je „pozdravila napredna ekipa iz Gornjih i Donjih Nedeljica“. Predsednika narodnog pokreta „Oslobođenje“, Mlađana Đorđevića pitali smo da malo šire objasni šta zamera Savi Manojloviću.

Na Đorđevićev tvit i istupe u javnosti  Manojlović nije ostao dužan, već ga je nazvao „nesposobnom botinom“ Dragana Đilasa, koja ima ulogu da napada čitavu opoziciju „osim svog kuma“. Pritom je apelovao na Đilasa da obuzda Đorđevića „kako ne bi dobio po labrnji“.

Kao što se da zaključiti, nakon održanih izbora politički diskurs u Srbiji nastavlja da se dešava sa nesmanjenom dozom preoštrih reči i  međusobnih optužbi među opozicijom. Podsetimo, Manojlović je konstatovao da će se vlast će osloniti na istraživanja javnog mnjenja oko sudbine projekta Rio Tinto, ali je implicirao da će pokušati da ga „progura“ kod građana.

Manojlović je dodao da čeka konstituisanje novog saziva parlamenta, kako bi bila predata narodna incijativa o zabrani istraživanja bora i litijuma, za koju je „Kreni – promeni“ prikupila 32.000 potpisa. Nakon toga odlučiće se o daljim koracima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here