Konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Zrenjaninu, Novom Sadu i Somboru

0
63

Brucoši koji žele da konkurišu za smeštaj u domovima Studentskog centra Novi Sad u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru mogu to učiniti od 1. do 15. septembra. Za studente ostalih godina, konkurs počinje 16. septembra i trajaće do 1. novembra 2022. godine.

Studentima su na raspolaganju 2.653 slobodna mesta u domovima u Novom Sadu, 208 mesta u Studentskom domu u Zrenjaninu i 143 mesta u Somboru, dok je 10 odsto smeštajnih kapaciteta namenski opredeljeno za smeštaj studenata iz osetljivih društvenih grupa.

Za brucoše konkurs traje od 01. do 15. septembra, a za studente ostalih godina od 16. septembra do 01. novembra. Brucošima su potrebna četiri dokumenta: prijava na konkurs, uverenje da su o trošku budžeta upisali prvu godinu studija, overene kopije svedočanstava za sve razrede srednje škole i uverenje o prihodima po članu porodice. Studenti iz osetljivih grupa koji prema redosledu na Konačnoj rang listi nisu dobili smeštaj u prvoj raspodeli imaju pravo da podnesu zahtev Studentskom centru, odnosno Službi smeštaja, da se posebno rangiraju u okviru namenski opredeljenih kapaciteta ustanove.

Prijave se predaju u u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad koja se nalazi u prizemlju studentskog doma „Slobodan Bajić”, na adresi dr Sime Miloševića 10, dok studenti koji konkurišu za smeštaj u Somboru i Zrenjaninu prijave mogu predati u tamošnjim studentskim domovima.

Sve detalje o konkursu i načinu podnošenja prijava studenti mogu pronaći u vodiču za studente, koji može da se preuzme u elektronskom formatu sa sajta Studentskog centra Novi Sad, ili u štampanom obliku u službi smeštaja, i na prijavnicama svih studentskih domova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here