Ivica Božić – Lažni pregovori lažnog Kosova i izdate Srbije

0
85

Dijalog Beograda i Prištine je lažni dijalog lažne države Kosovo i izdate države Srbije smatra Ivica Božić iz pokreta Antiglobalisti Srbije.

 Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić trudi da sačuva mir, kao i da smo dotle došli zahvaljujući jednostranim potezima kosovskog premijera Aljbina Kurtija i ogromnoj neodgovornosti EU, čiji potpis stoji na Briselskom sporazumu. Ona je podsetila da će u aprilu naredne godine biti 10 godina kako se okosnica Briselskog sporazuma, odnosno sporazum o ZSO ne sprovodi. „EU ne može da natera ljude da ga implementiraju pa prebacuju loptu u naše dvorišete. Kurti je ove godine uskratio osnovno ljudsko pravo Srbima – da daju svoj glas i to 2 puta – za referendum i izbore“ rekla je Brnabić. Kako komentariše dijalog Beograda i Prištine i kakav ishod očekuje pitali smo Ivicu Božića iz pokreta Antiglobalisti Srbije.

Prema rečima Ane Brnabić Srbija je za mir i stabilnost, ne odgovara na provokacije i trudi se da Srbi na KiM budu bezbedni, da Srbija bude ekonomski jaka. Istakla je da Kurti u nedostatku ideje kako da se osnaži Kosovo u smislu ekonomije, udara u ratne bubnjeve i kao političar se krije iza toga. Brnabić je naglasila da je važno da se razume koliko su teški sastanci pred Vučićem i koliko je izazova pred Srbijom, zbog čega Srbija treba da bude jedinstvena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here