Aleksandar Jovanović Ćuta – Tamo gde je bila Zorana Mihajlović tamo prirode više nema

0
116

Zorana Mihajlović je trostruka ministarka ali ne iz Nušićeve komedije nego iz naše stvarnosti koja je tragedija, izjavio je Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka i dodao da iza svega stoji interes onih koji guraju Mihajlovićevu da bude ministarka.

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da poslanik i predsednik Odbora za zaštitu životne sredine Aleksandar Jovanović Ćuta zloupotrebljava instituciju parlamenta, a da lažima želi da pobegne od odgovornosti za potpirivanje nasilja u Majdanpeku. Ona je u saopštenju za javnost navela da Jovanović zloupotrebljava skupštinski Odbor za zaštitu životne sredine, čiji je predsednik, za ličnu promociju. Kako gleda na navode Zorane Mihajlović pitali smo Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović optužila je narodnog poslanika i ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu za najnoviji incident na planini Starica, u kom je, po navodima Ziđin Kopera, prebijen radnik i zapaljena bušilica. Iz Ekološkog ustanka i stranke Zajedno za Mašinu negiraju tvrdnje Zorane Mihajlović. Podsetimo, aktivisti lokalnog pokreta Ne dam!, koji ima i tri predstavnika u lokalnoj samoupravi, od sredine juna čuvaju stražu na vrhu planine Starica, ne dozvoljavajući da on bude miniran. Povod za to je miniranje dela stenske mase koje je kompanija Ziđin izvršila bez najave početkom juna 2022.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here