Ivan Pajović – Ulazak u novu budžetsku godinu sa deficitom

0
56

Kada je reč o novoj vladi Republike Srbije ono što smo gledali do sad gledaćemo i ubuduće izjavio je doktor ekonomskih nauka Ivan Pajović i dodao da sadašnja finansijska politika vlade ulazi u novu budžetsku godinu sa deficitom i minusima trgovinskog bilansa.

Predsednica poslaničke grupe Ujedinjeni, Marinika Tepić izjavila je da su poslanici te koalicije na skupštinskoj sednici izneli “crnu statistiku svih vlada Ane Brnabić i suočili je sa svim posledicama nestručnosti, bahatosti i arogancije”, i dodala da od nove vlade očekuju “jedino kontinuitet pogoršanja i sve goreg stanja”. Kakvu politiku će sprovoditi nova Vlada pitali smo doktora ekonomskih nauka Ivana Pajovića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da od nove Vlade očekuje da joj interesi Srbije i njenog naroda budu jedini cilj, a da ih rad, znanje i čast uvek vode ka njegovom ostvarenju. “U ovim teškim i nestabilnim vremenima Srbiji je potrebna vlada koja će znati da sačuva mir, nastavi ekonomski napredak i odbrani nezavisnost i slobodarski duh naše zemlje. Želim vam mnogo uspeha na tom putu”, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here