Damnjan Knežević – Narodne patrole su na ulici jače od novinara

0
302

Glavni i odgovorni urednik lista Danas Dragoljub Draža Petrović gazi novinarske postulate i zato sam prekinuo njegov intervju za N1 izjavio je Damnjan Knežević iz Narodnih patrola poručivši da su Narodne patrole na ulici jače od novinara i da im neće dozvoljavati da rade svoj posao dokle god ne budu pitali i njih za komentar kada ih pominju.

Član organizacije Narodne patrole Damnjan Knežević prekinuo je uključenje glavnog i odgovornog urednika lista Danas Dragoljuba Draže Petrovića u program emisije “Newsroom” N1 Zagreb. Knežević je dok je Petrović davao intervju na Slaviji kolegama iz Zagreba, prišao i prekinuo njegovo izlaganje. On je pozdravio Petrovića i rekao da „nije mogao da odoli“. On je nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića „izdajnikom“, a zatim se obratio Petroviću. Zbog čega se odlučio na ovakav korak pitali smo Damnjana Kneževića.

U svom obraćanju Petroviću kada je prekinuo intervju Knežević je rekao „Ne smete da pričate neke stvari za nas, a da nas ne pitate za mišljenje“. Na pitanje Petrovića: „Koje vas“, Knežević je nastavio: „Rekli ste da sam povezan sa Veljkom Belivukom i SNS-om, a vi kao novinar nas niste pitali za mišljenje“. Petrović je to demantovao i rekao da je Knežević pogrešio, a član Narodnih patrola je nastavio: „Ja sam veliki borac protiv Aleksandra Vučića, izdajnika. Molim vas samo da budete profesionalni, pozdravite mi Vojina, i svako dobro“, rekao je Knežević i zatim se vratio u atomobil iz kojeg je izašao da bi prekinuo intervju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here