Potpisan ugovor za radove u Kamenici 1

0
344

Danas je u Pokrajinskoj vladi potpisan ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji objekta izgrađenog 1960. godine i nadograđenog 1982. u kompleksu instituta u Sremskoj Kamenici – Kamenica 1, vredan više od 1,3 milijarde dinara.

Višegodišnji projekat koji će finansirati Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine će se izvoditi u tri faze: spoljno uređenje ispred glavnog ulaza u okviru kompleksa instituta u Sremskoj Kamenici, rekonstrukcija krova i rekonstrukcija fasade zgrade Kamenice 1. Direktor Instituta za plućne bolesti Vojvodine Ilija Andrijević izjavio je da će realizacija ovog projekta unaprediti i poboljšati kvalitet rada i uslove lečenja pacijenata u sva tri instituta u Sremskoj Kamenici.

Ugovor su potpisali direktor Instituta Ilija Andrijević i direktor izvođača radova „Gat d.o.o.“ Novi Sad Dejan Slijepčević. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here