Sanda Rašković Ivić – Vojislav Šešelj je duhovni otac Aleksandra Vučića

0
105

Srpska radikalna stranka duguje televizijama Pink i Hepi skoro 66 miliona dinara ili 560.000 evra na ime neizmirenih obaveza iz kampanje za prošlogodišnje parlamentarne izbore, navodi se u izveštaju o kontroli finansiranja izborne kampanje koji je objavila Agencija za sprečavanje korupcije. Te dve medijske kuće radikalima su 2020. otpisale prethodna dugovanja u ukupnom iznosu od 100 miliona dinara. Kako komentariše ovolika dugovanja, ali i otpisivanje prethodnih pitali smo potpredsednicu Narodne stranke Sandu Rašković Ivić.

“Vojislav Šešelj je duhovni otac Aleksandra Vučića i kome ćete oprostiti dugove ako nećete ocu” odgovorila je Rašković Ivić.

Kada je N1 lideru radikala postavio pitanje o milionskim dugovima stranke čiji je predsednik od osnivanja prvo što je rekao bilo je “Auu, preterali ste sa iznosom” Nakon što mu je objašnjeno da je informaciju o tačnom iznosu dugovanja dala Agencija za sprečavanje korupcije Šešelj je poručio da će sve dugove izmiriti, ali čim dođu do para. “Pazite, kad smo išli na izbore obe te televizije su računale da ćemo preći cenzus. I one su, dakle ule u neki rizik. Pukli smo na izborima, nismo prešli cenzus i ostali smo bez tih državnih para na koje smo računali. i od čega sada da platimo?” rekao je Šešelj. Na pitanje da li televizije Hepi i Pink pokušavaju da naplate svoja potraživanja Šešelj je rekao da nemaju odakle pošto su stranačke prostorije zakupljene, a stranka se finansira samo od članarina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here