Pokrajinski sekretar Ivanišević na otvaranju Sajma turizma

0
94

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević posetio je danas Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji će biti otvoren do 26. februara.

Beograd je još jednom domaćin Međunarodnog sajma turizma koji će pod sloganom “Kad je odmor nije teško” biti održan od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu. Tradicionalno, i ove godine će se na sajmu turizma okupiti svi koji imaju šta da ponude i oni koji dolaze da odaberu ono što ih privuče. Sajam je posetio i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević koji je u izjavi za medije govorio o turističkim potencijalima Vojvodine.

Đorđe Raković direktor Garancijskog fonda APV istakao je da je sajam turizma svedočanstvo dobre saradnje sa pokrajinskim sekretarijatom.

Slobodan Spasovski, sekretar Udruženja Srem Fruška Gora, zahvalio se pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam kao i Garancijskom fondu APV što su omogućili vinsku ulicu i dodao da je više od 40 vinarija u Vojvodini u mogućnosti da prima turiste.

O umeću ispijanja vina govorio je vinski majstor Dragutin Mirković.

Kao i predhodnih godina, pored međunarodnih predstavnika, i Turistička organizacija Srbije na štandu u hali 4 predstaviće sve ponude iz naše zemlje kako bi privukla što veći broj posetilaca da i ove godine izaberu Srbiju kao idealnu destinaciju za svoj odmor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here