Đilas pozvao Vučića da kaže datum kada će biti održani izbori

0
69

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas održao je konferenciju za medije povodom godišnjice izbora u Beogradu. Ukazao je na to da je Vučić prevario građane pošto nije organizovao izbore ovog aprila kako je obećao, ali i pozvao predsednika Srbije da kaže tačan datum kada će biti vanredni beogradski ali i vanredni parlamentarni izbori.

Godinu dana nakon izbora na kojima su SNS i SPS poražene u Beogradu, na konferenciji za medije Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde je naglasio da su građani ovoj vlasti na prošlim izborima jasno poslali poruku da ovakvu vlast više ne žele u glavnom gradu.

U ovih godinu dana nije urađeno apsulutno nšta u zaštiti Beograđana. Beograd je danas zapušten grad, što ste mogli da vidite jutros kada je pao sneg. Gradska vlast nema nikakav plan razvoja grada čiji su servis a ne gospodari, kako su pogrešno protumačili – naveo je Đilas. On je rekao da se ne gradi nijedna osnovna škola, dom zdravlja, navodno samo jedno obdanište u Bariču, ne asfaltiraju se ulice u stanju raspada, nije započeta fabrika za preradu otpadnih voda, smanjuju se zelene površine, udiše se najzagađeniji vazduh i sve to sa budžetom duplo većim od pre deset godina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here