Vučić ugostio učesnike kampa “Srbija te zove 2023”

0
72

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore – učesnike kampa “Srbija te zove 2023”. Poručio im je da sanjaju velike snove jer, kako je rekao, samo tako mogu da ostvare velike stvari.

Više od 200 mladih sportista sa KiM, kao i njihovi vršnjaci iz Republike Srpske i regiona borave u Beogradu od 1. avgusta u okviru letnjeg sportskog kampa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je učesnicima kampa “Srbija te zove 2023” zahvalio što dolaze u Beograd i pokazuju toliku ljubav prema Srbiji. Vučić je mladim sportistima i poručio da sanjaju velike snove jer, kako je rekao, samo tako mogu da ostvare velike stvari.

Prilikom prijema u Palati “Srbija” devojčica iz Obrovca u Hrvatskoj je predsedniku Vučiću poklonila zastavu, a zajednički poklon svih učesnika kampa “Srbija te zove 2023” je dres sa njihovim potpisima.

Sportski kamp “Srbija te zove”, koji organizuje Udruženje “Sportstars”, održava se od 1. do 11. avgusta u Domu učenika srednjih škola “Patrijarh Pavle” u Beogradu. Ovaj kamp četvrtu godinu zaredom okuplja decu iz srpskih enklava na Kosovu i Metohiji, regiona i dijaspore koja, pored svakodnevnih sportskih aktivnosti, uče i o istoriji Srbije i posećuju značajna mesta u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here