Građani ispred Specijalnog suda zvižducima dočekali Koluviju, aplauzom pozdravili Isakova

0
30

Građani i deo predstavnika opozicije okupili su se danas ispred Specijalnog suda u Beogradu kako bi pružili podršku policijskim inspektorima koji bi trebalo da svedoče u slučaju “Jovanjica 1”. Nastavak suđenja u ovom procesu zakazan je za danas i u petak, 8. septembar kada bi svoje svedočenje trebalo da iznesu inspektori Milan Isakov i Slobodan Milenković.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je ispred Specijalnog suda da je inspektor Isakov bio sa svojim kolegom Milenkovićem kada je optuženi Predrag Koluvija zaustavljen na auto-putu. Tepić je istakla da je inspektor Isakov pre godinu dana bio i hapšen i da je u pritvoru proveo 30 dana.

Poslanica Zeleno-levog fronta Jelena Jerinić rekla je da je problem to što najveći broj građana ne zna za Jovanjicu i hrabre inspektore. Njena koleginica Danijela Nestorović iz Ekološkog ustanka podsetila je na to  inspektori zaslužuju svu našu pažnju i poštovanje.

Tokom obraćanja novinarima predstavnika dela opozicije u sud je stigao i optuženi Koluvija kog su okupljeni građani dočekali zvižducima i povicima “lopovi, lopovi”. Nekoliko minuta posle Koluvije u sud je stigao i inspektor Isakov koji je dočekan aplauzom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here