Dani energetike i investicija i Sajam ekologije 1. i 2. novembra na Novosadskom sajmu

0
51

Na Novosadskom sajmu 1. i 2. novembra biće održani 12. međunarodni dani energetike i investicija (MDEI), kao i Sajam ekologije.

Dani energetike i investicija podstiču poslovne kontakte i saradnju između svih relevantnih stejkholdera u oblasti energetskog i sektora lokalnog razvoja u Srbiji i regionu. Ovaj sajam je pravo mesto za lokalne samouprave da se povežu sa investicionim partnerima zainteresovanim za projekte u oblasti energetike, infrastrukture, vode, ekologije i drugih značajnih komunalnih oblasti, a predstavljaju se i napredne tehnologije i oblici finansiranja energetskih projekata, naročito u lokalnim samoupravama.

Tokom dva dana trajanja ove manifestacije biće organizovano i više od 50 stručnih skupova na kojima će govori oko 120 predavača u Kongresnom centru Sajma, kao i međunarodne konferencije posvećene energetskoj efikasnosti, obnovljivim izvorima energije i zaštiti životne sredine.

Stručne skupove prati i izložbeni deo manifestacije, u kojem će se predstaviti firme, institucije i lokalne samouprave sa projektima u oblasti energetike.

Partner Međunarodnih dana energetike i investicija je Grad Novi Sad, a priredbu Novosadski sajam organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj dok je Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) partner u organizovanju kongresnog segmenta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here