U robnoj kući Tišma možete pronaći veliki broj kuhinjskih aparata po veoma povoljnim cenama. Tišma se nalazi na dobro poznatoj adresi, u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Jedan od kuhinjskih uređaja, čija primena je sve veća u poslednje vreme, jeste kuhinjska vaga. Savršena preciznost koju mehanička ili digitalna kuhinjska vaga pruža pri određivanju tačne mere sastojaka, kao i praktičnost, definitivno je čine jednim od omiljenih uređaja koji pomažu prilikom kuvanja. Kuhinjska vaga će vam pomoći da uravnotežite ishranu, što će pozitivno uticati na vaše zdravlje, ukoliko je koristite pri određivanju tačne količine porcija za idealno balansirane obroke.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom ili odloženo na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane ili čekovima građana bez kamate. Celokupan asortiman možete pogledati u „Tišmi“ u Beogradskoj ulici bb radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 15 časova, a sve informacije možete dobiti putem telefona 023/525-233 i 023/522-443.