Sporazum o saradnji između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Novosadskog sajma

0
21

Sporazum između Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Novosadskog sajma, kojim se utvrđuje nastavak saradnje u okviru zajedničkih aktivnosti u 2024. godini, potpisan je danas na Novosadskom sajmu.

Prema odredbama ovog sporazuma, Sajam će u saradnji sa Sekretarijatom, u okviru njegovih nadležnosti, organizovati Međunarodni poljoprivredni sajam, Međunarodni sajam turizma i druge regionalne privredne i specijalizovane sajamske manifestacije, koje će na jednom mestu okupiti mikro, male i srednje privrednike i preduzetnike sa teritorije AP Vojvodine, kao i institucije koje pružaju podršku unapređenju njihovog poslovanja.

Saradnja između Sekretarijata i Sajma će, kao i prethodnih godina, obuhvatiti organizaciju i realizaciju sajamskih manifestacija u oblasti privrede i turizma od nacionalnog, regionalnog i međunarodnog značaja, kao i u domenima zapošljavanja, elektronskih komunikacija i zanatstva.

Sajamske priredbe u narednom periodu biće organizovane po najvišim standardima, kako bi se gosti neposredno uverili u naše kvalitete, resurse i potencijale, i preporučili nas kao mesto gde vredi doći“, zaključio je Lovrić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here