Rashlađivanje – anketa

0
114

Na vrelom asfaltu grada ovih dana je najčešće pitanje građana kako se rashladiti i prebroditi dan zbog visoke temperature. Gradske ulice su gotovo bez ljudi, a zvuk klima uređaja u automobilima je jači od zvuka motora. Šta kažu Zrenjaninci? Kako se oni dovijaju vrućini? Pitanje je na koje smo potražili odgovor upravo od njih.

Trideset stepeni već u ranim prepodnevnim satima nikome ne prija. Iz rashlađenih domova izlazi samo onaj ko mora, u hladu se traži mesto više, i svako ima svoj način kako se rashladiti i preživeti ove tropske dane. A kako se rashlađuju naši sugrađani, poslušajte u anketi koja sledi:

Ipak,  vrućine nekome su i dobrodošle. Prodavci klima uređaja i ventilatora zadovoljno trljaju ruke, a traži se i po neki šešir više.

Naravno, idealno je leti odmarati se na obali mora, reke, jezera…, pogotovo u vreme najvećih vrućina. Ali, šta ako nemamo mogućnosti da odemo na odmor, a kod kuće nam je pakleno vruće jer nemamo klimu ili niste baš za to da  bude uključena 24h? Srećom, Zrenjanin nudi alternativu. Voda, pesak, ležaljke i, uz malo mašte, osećaj može biti baš kao da ste na moru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here