Anketa – Gde kupujete voće i povrće?

0
249

Već godinama supermarketi polako preuzimaju primat u prodaji voća i povrća. Tu najčešće pazare mlađi potrošači, dok su starije generacije verne tržnicama na otvorenom. Razlog je, prema mišljenju prodavaca na pijacama, što zaposleni nemaju vremena da obilaze tezge, a u supermarketima je sve na jednom mestu. Pitali smo naše sugrađane gde oni najčešće kupuju voće i povrće, a odgovore pogledajte u anketi koji smo pripremili.

Pijace su nekada bile jedino i glavno mesto gde se kupovalo voće i povrće. Za to je bio rezervisan vikend, kada su pijace bile prepune građana, koji su pažljivo birali svoje omiljeno voće i povrće sa brojnih tezgi. Razvojem društva tu se dosta toga promenilo. Supermarketi su postali mesto gde se može naći sve što nam je potrebno, uključujući i voće i povrće, mnogi radije celu kupovinu obavljaju baš tu, bez posebnog odlaska na pijacu, pa se postavlja pitanje da li su marketi preuzeli primat koji je nekada krasio pijace. Zato smo pitali naše sugrađane gde kupuju voće i povrće, a odgovore pogledajte u anketi koja sledi:

Dakle, zaključak se nameće sam po sebi: najbolje je kupovati sveže voće I povrće od proverenih prodavaca, bez obzira na to da li kupujete na pijaci ili u supermarketima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here