Ministarka Grujičić – Dvoje učenika iz OŠ „Vladislav Ribnikar” u kritičnom stanju

0
65

Ministarka zdravlja u Vladi Republike Srbije Danica Grujičić izrazila je danas saučešće porodicama stradalih u tragedijama koje su se dogodile u prethodna dva dana u OŠ „Vladislav Ribnikar” i Mladenovcu. Ona je na konferenciji za novinare ispred Urgentnog centra u Beogradu rekla da su dva dečaka koja su lečena u Tiršovoj puštena kući, a da je devojčica i dalje kritično, navodeći da je ona imala povredu glave.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić je novinarima na konferenciji za medije ispred Urgentnog centra u Beogradu prenela informacije o stanju dece i nastavnice iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ koji se nalaze na lečenju.

Grujičić je podsetila na to da je u sinoćnoj tragediji u Mladenovcu bilo 13 povređenih. Prema njenim rečima, u bolnicu „Dr Dragiša Mišović” primljena su dva pacijenta i to M. P. (1997) i I. M. (2003), a tri pacijenta su zbrinuta u Opštoj bolnici u Smederevu, jedan je zbog komplikacija prevezen u Urgentni centar, drugi je stabilno, a treći pacijent, na sreću, nije imao povrede unutrašnjih organa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here