Održana je prva sednica Saveta srednjobanatskog okruga

0
148

U sedištu Srednjobanatskog upravnog okruga održana je prva sednica Saveta upravnog okruga u tekućoj godini

U sedištu Srednjobanatskog upravnog okruga u Zrenjaninu održana je prva sednica Saveta kojom je predsedavala načelnica Snežana Vučurević. Sednici su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina, direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Zrenjanin i predsednici opština Žitište, Sečanj, Novi Bečej i Nova Crnja. Dnevni red sednice obuhvatio je usvajanje godišnjeg izveštaja o radu Saveta za prethodnu godinu a bilo je reči i o javnim pozivima za zapošljavanje čije se raspisivanje očekuje do kraja februara. Pored toga, na dnevnom redu našla se i aktuelna situacija po pitanju širenja afričke kuge svinja o čemu je nešto više rekla načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga, Snežana Vučurević.

Direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Zrenjanin Tatjana Mijatović govorila je o tački dnevnog reda koja se odnosila na raspisivanju javnih poziva Nacionalne službe za zapošljavanje i tom prilikom je rekla da je cilj promovisanje javnih poziva u svim opštinama Srednjobanatskog okruga.

Na današnjoj sednici razmatrane su i teme vezane za realizaciju vladinog projekta ,,Ažuriranje adresnog registra’’ u opštinama Srednjobanatskog upravnog okruga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here