Na 25.sednici Skupštine grada usvojene su odluke o proširenju radne zone Jugoistok

0
170

U Baroknoj sali Gradske kuće održana je 25.sednica Skupštine grada Zrenjanina koja je obuhvatala dve tačke.

25.sednica Skupštine grada Zrenjanina sazvana je po hitnom postupku i obuhvatala je ukupno dve tačke koje se odnose na proširenje zrenjaninske radne zone ,,Jugoistok’’. Glasali su samo odbornici vladajuće većine i tom prilikom je usvojena odluka o planu detaljne regulacije radnih zona „Jugoistok II B“, kao i „Jugoistok II D“. Nešto više o tome, rekao je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Opozicione stranke su i ovog puta bojkotovale sednicu lokalnog parlamenta. Skupštini je prisustvovao samostalni odbornik Velimir Cvetkov kojeg smo nakon završetka zamolili za komentar.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine izrazila je veliko nezadovojstvo zbog načina sazivanja 25. sednice Skupštine grada Zrenjanina. Kao razlog nedolaženja u saopštenju su naveli to što je saziv za sednicu poslat odbornicima samo 24 časa pre njenog održavanja. Termin 25.sednice Skupštine grada je još diskutabilniji, s obzirom na to da je danas za katoličke i protestantske vernike Veliki petak a po zakonu građani koji ovaj praznik slave imaju pravo na neradan dan, zaključeno je u saopštenju Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here