Šta zrenjaninci misle o prikazivanju rijaliti šou programa na našim televizijama u svrhu zabave, razonode i opuštanja

0
106

Prikazivanje rijaliti šou programa na našim televizijama u svrhu zabave, razonode i opuštanja, u poslednje vreme sve više je izgubilo svoj smisao zbog neprimerenosti sadržaja. Šta zrenjaninci misle o ovoj temi saznajte u anketi koja sledi

 Rijaliti programi su danas ,postali nezaobilazni format na domaćim televizijama  i to veoma gledan , i od njih se na žalost ne može sakriti, ali se svakako mogu izbeći . Dvadesetčetvoročasovni programi, uživo pred kamerama,  prate živote instant zvezda, pevača u pokušaju, starleta, i mnogih  tzv. bivših zvezda, koji svoje parče slave traže u rijalitijima. Rijaliti se, na žalost  uvukao u skoro svaku poru prosečnog domaćinstva u Srbiji, i zato njegovo prikazivanje mora imati sadržaje kojima se poštuju zakonske norme, ustavna prava , kao i  osnovna moralna i vrednosna  načela društva ,s jedne strane, ali treba   voditi  računa i  o medijskim slobodama . O ovoj temi i štetnosti prikazivanja rijaliti šou programa  razgovarali smo sa našim sugrađanima .

 

Da li su rijaliti danas , tužna slika vremena u kome živimo, beg od stvarnosti ili nešto sasvim treće,razmislite i potražite odgovor na to kod naših sugrađana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here